خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام
خانه / دسته‌بندی نشده / خشک کردن گل ها (قسمت دوم)

خشک کردن گل ها (قسمت دوم)

در این بخش، روش های خشک کردن گل ها را برایتان توضیح میدهیم:

یک. خشک کردن از طریق گلیسرین

با استفاده از گلیسرین، گل هایتان خشک نمیشوند و حالت تازگی خود را حفظ میکنند. گلیسرین جایگزین آب درون گل ها میشود، در نتیجه گل هایتان هرگز از بین نمیروند. ریشه، برگ و شکوفه بافت های خود را حفظ میکنند و چروک نمیشوند. گل هایی که حاوی گلیسرین هستند، انعطاف زیادی خواهند داشت.

مشکل این روش این است که بافت نرم گل و برگ ها سالم باقی میماند، اما رنگ آن ها با گذر زمان محو میشود. به همین دلیل، کسانی که از این روش استفاده میکنند، میتوانند به گلیسرین رنگ خوراکی بیفزایند. مشکل دیگر، قیمت بالای گلیسرین و مدت زمان ۲ تا ۶ هفته ای لازم برای خشک شدن گل است.

مفهوم هر گل در دسته گل عروس

فواید:

  • راحتی انجام
  • حفظ بافت اجزای گل

معایب:

  • هزینه بالا
  • مدت زمان طولانی

خشک کردن گل از طریق گلیسرین

 

خشک کردن گل ها (قسمت اول)

 

دو. خشک کردن از طریق منجمد کردن

خشک کردن گل ها با این روش، فرایندی پیچیده و گران قیمت است اما نتیجه آن عالی است. با این روش، ظاهر و رنگ گل ها درست همانند حالت طبیعی باقی میماند و این یک ویژگی مثبت برای این روش محسوب میشود.

برای منجمد کردن گل ها، به دنبال شرکتی با چنین خدماتی باشید و یا با چند گلفروش و طراح گل مشورت کنید. شاید آن ها بتوانند شما را به یکی از این شرکت ها معرفی کنند. در این روش، رطوبت گل ها گرفته میشود و در نتیجه گلی براق، زیبا و ماندگار خواهید داشت. امتیاز دیگر این روش، حفظ شدن عطر گل هاست.

به یاد داشته باشید که در این روش، گل ها به شدت شکننده میشوند. پس هنگام حمل آن ها دقت زیادی داشته باشید.

دسته گل عروس

فواید:

  • حفظ ظاهر و رنگ گل ها
  • حفظ عطر گل ها

معایب:

  • هزینه بالا
  • شکنندگی اجزای گل

خشک کردن گل ها از طریق منجمد کردن

 

مرجع مزونهای کشور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *