خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام
خانه / استایل زندگی / خشک کردن گل ها (قسمت سوم)

خشک کردن گل ها (قسمت سوم)

در این مقاله، سه روش خشک کردن گل ها و فواید و معایب هر یک توضیح داده میشود:

دو پست قبل را ببینید: قسمت اول، قسمت دوم

سه. خشک کردن از طریق هوا

ساده ترین و رایج ترین روش خشک کردن گل ها، خشک کردن آن ها از طریق هواست.

یک. برگ ها را از ساقه ها جدا کنید. اینگونه گل ها زودتر خشک میشوند.

دو. گل ها را به دسته های سه یا چهار تایی تقسیم کنید و آن ها را ببندید.

سه. گل ها را به صورت آویزان در فضایی با تهویه مناسب وصل کنید. گل ها نباید در معرض نور خورشید باشند.

بسته به گلی که قصد خشک کردن آن را دارید، این روش ممکن است یک هفته تا چند ماه طول بکشد. گل های حاصل شکننده اند، پس آن ها را با احتیاط جابجا کنید.

خشک کردن گل از طریق هوا

فواید:

  • امکان کنترل فرایند خشک شدن
  • حفظ شکل و عطر گل ها

معایب:

  • مدت زمان طولانی
  • شکنندگی اجزای گل

 

مرجع مزونهای کشور

 

چهار. خشک کردن از طریق فشار/ پرس

حتما در گذشته گل ها و گیاهان پرس شده را دیده اید. تقریبا همه ما در بچگی این کار را انجام داده ایم. گل ها ظاهر قدیمی و خاصی پیدا میکردند.

قطعا زمانی که گل ها را تحت فشار خشک میکنید، صاف میشوند. پس بهتر است این روش را برای گل های کوچک با تعداد گلبرگ های کم به کار گرفت.

در حالت قدیمی این روش، از روزنامه و کتاب استفاده میشد. اگر میخواهید از همان حالت قدیمی استفاده کنید:

یک. گل ها را روی روزنامه یا وسط کتاب بگذارید.

دو. چیزی صاف و سنگین شبیه تخته را روی آن ها بگذارید.

سه. روی همان تخته، شی سنگین دیگری قرار دهید.

چهار. دو تا چهار هفته صبر کنید. این مدت بسته به رطوبت درون گل ها کم یا زیاد خواهد بود.

پنج. بعد از چند هفته، تمامی وزن روی گل ها را بردارید. گل هایتان خشک شده و آماده استفاده اند.

توصیه ما، قاب گرفتن گل هاست. قاب گرفتن آن ها سبب میشود که کوچکترین صدمه ای به آن ها وارد نشود.

خشک کردن گل ها از طریق پرس

فواید:

  • حفظ رنگ و بافت گل ها
  • راحتی و ارزانی انجام

معایب:

  • محدودیت نمایش گل ها
  • امکان آسیب گل ها در کتاب

 

آموزش ساخت تاج گل

 

پنج. خشک کردن از طریق مایکروویو

گرچه ممکن است این روش برای برخی ها عجیب به نظر برسد، اما برای خشک کردن سریع گل ها میتوان از مایکروویو استفاده کرد. این روش کمی قدرت ریسک میطلبد. اول از همه باید ساقه گل را تا حد زیادی کوتاه کنید.

استفاده از مایکروویو

یک. ظرفی را که بتوان آن را درون مایکروویو گذاشت آماده کنید. سعی کنید از بشقاب استفاده نکنید، مگر آن که تصمیم داشته باشید دیگر در آن غذا نخورید.

دو. دو تا سه سانتیمتر از ته ظرف را با ژل سیلیکا بپوشانید.

سه. گل را درون ظرف بگذارید و به آن ژل اضافه کنید.

چهار. دمای دستگاه را کمی بالاتر از دمای لازم برای آب شدن یخ قرار دهید. زمان آن بسته به نوع گل، دو تا پنج دقیقه است. برخی گل ها، همچون رز، میتوانند دماهای بالاتری را تحمل کنند. پیشرفت فرایند را چک کنید و در صورت نیاز، دما یا زمان را تغییر دهید.

پنج. هنگامی که گل ها خشک شدند، ظرف را از دستگاه خارج کنید و روی آن را بپوشانید.  روزنه ای روی پوشش ظرف یجاد کنید و بگذارید ظرف تا ۲۴ ساعت به همین حالت باقی بماند.

شش. از برسی نرم برای زدودن ژل های روی گل ها استفاده کنید.

خشک کردن گل ها از طریق مایکروویو

فواید:

  • سرعت و ارزانی انجام
  • امکان کنترل فرایند خشک شدن

معایب:

  • دشواری تشخیص خشک شدن گل ها
  • امکان خشک شدن بیش از اندازه و در نتیجه شکننده شدن گل ها

این را هم ببین

پانزده سنگ مناسب برای حلقه ازدواج (قسمت اول)

اگر قصد دارید حلقه ازدواج تان را خودتان طراحی کنید، علاوه بر الماس، گزینه های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *